Godmorgon!! Jag sitter just nu på jobbet och gäspar mig igenom morgontimmarna ;) hade fruktansvärt svårt att kliva upp imorse. Men det blir så när man lägger schemat som jag gör! 
 
Det här med att vara gravid är inte alltid det lättaste för psyket och utseendet. Man kan ju verkligen inte påverka kroppens utseende och förändringar under resan, och det har jag accepterat! Men det är så många som skriver överallt om denna väg tillbaka till att bli fast och slimmad i kroppen igen. Gravida verkar ha så bråttom! Låt graviditeten få vara i nuet först! Sen när det är dags kan man väl fundera på hur man vill göra med träning och kost för hälsans skull.  Jag vet hur jag såg ut innan graviditeten (har endast hittat 2 bilder där jag visar mer hud än vanligt hehe), men jag är inte säker på att jag kommer att få tillbaka just den kroppen jag hade. MEN jag kommer att kämpa tills jag mår bra, både för hälsans skull men också för självkänslan-förtroendet. MEN det tar vi sen! Nu växer jag endast och kan inte bestämma över det, för större blir jag! och det absolut viktigaste är att Lilleman mår bra därinne <3 :) och jag försöker att hjälpa honom genom att äta bra och röra på mig i den mån jag orkar <3 och småsnacka varje dag, det gör vi ju redan :) hihi
 
 
1 respektive 2 år sedan...hade gärna lånat lite av brännan :) hehe

Det är så häftigt att titta tillbaka på dessa bilder, på magen då som är i fokus ;) Inte ofta man tar kort på sig själv halvnaken, så jag är glad att jag hitta något gammalt! För sådär ser jag INTE ut nu hehe Jäklar va kroppen kan, och växer på sig när man är gravid hehe. Jag trivs med min kula till mage, men jag vantrivs rätt mycket just nu på grund av att jag är så jäkla blek! Solen levererade inte denna sommar som jag hade velat :) Men å andra sidan har jag en liten sötnos i magen som lever loppan varje dag, och det är så mysigt, så häftigt och så spännande! Ska tillägga att det inte är det allra skönaste med alla sparkar man får ;) hihi. 

Och hörrni...jag tror till 99% att vi har valt vilken vagn vi ska köra på!! Känns så himla skönt att få det överstökat! Puss på er!
 

Kommentera

Publiceras ej