Jag är så otroligt glad att den här blomman har börjat leva, efter andra gången! :) Det är första gången jag blir fascinerad...tror att det beror på att jag själv har lyckats! Jag vill egentligen bara ha plastblommor hemma, lättare att hålla vid liv. Men nu jäklar ska jag se till att ta hand om min blomma <3 Dont you die on me!
 
 
Hoppas allt är toppen med er där ute! Jag är nästan sängliggandes idag, med en tenta över mig, och gubbar på utsidan som borrar in i väggarna (låter som tandläkarborrar som gnisslar). Det känns hemskt att vara hemma idag. Tur att min blomma lyser upp min dag :) hehe. Låter som att jag gått och blivit förälskad...kanske.
 
 
 
Godmorgon alla fina!
Jag önskar jag mådde bättre än vad jag gör. Har vaknat upp med tjock hals nu i två dagar :( Jag får lite panik när jag får ont i halsen, och får svårt att svälja, eftersom jag tidigare har fått halsböld...och har man haft det så är risken att få det igen mycket troligt. Det är det värsta jag varit med om... men nu är vi positiva! Det går snart över ;)
Igår åt jag och min pojkvän kvällsmackor och jag blev totalt kär i dessa kombinerade smaker. Så det fick bli en till frukost med :) Havre-knäckemacka, philadelphia; vitlök/örter, körsbärstomater och salladskrydda. Så enkelt och förbaskat gott! Enjoy! :)