Hej sötisar! :) Idag har jag jobbat. Det har rullat på rätt fort faktiskt, härligt när man jobbar med ett skönt team! Imorgon är jag ledig och ska träffa mina gullisar :) har en massa gullisar! Men imorgon får jag träffa några av dem hihi :) tänkte på när jag skrev om barnvagn tidigare...jag tycker ju inte direkt att det är så kul att leta barnvagn, och känner inte för att lägga något större krut på det här! Men..när vi väl har hittat den vi faller för så kommer jag givetvis berätta vilken det är om det finns intresse för det dvs hehe. Men det stod mellan Trille viper 4s och Onyx premium (som vi tittat på hittills), och den sistnämnda vann eftersom det handtaget kändes bäst för oss, men jag hittade en nackdel - inget reglerbart fotstöd på sittdelen. Så vi får se helt enkelt vilket beslut vi tar när vi väl bestämmer oss ;) usch för allt man måste köpa och alla beslut man ska ta!

Här kommer några söta saker som jag fick i födelsedagspresent :) till vår prins givetvis <3
Första pjucken <3 från sin kusin

Mys! från Lager157
 
Jag är lite småförälskad i den här söta koftan :) från Åhlens
 
Så fin :) Från Lager157
 
Jag och magen just nu :) v 24 (23+2).
Lillen sparkar på hårt och ligger så långt ner, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ibland! Men mest kärlek är det! <3 :)
Heej!! Blir ett kort inlägg nu om något jag inte tänkte skriva om, men måste få skryta lite ;) kan man bli kär i en högtalare?! För jag tror nämligen att jag har gått och blivit det! Jag har ju hämtat ut min nya smartphone på posten idag! Och då fick jag med en högtalare gratis från tele2 (värde 1500 ca), och den är ju helt fantastiskt!!!! Jag svävar i det blå här hemma med hög skön musik på i bakgrunden! Får återkomma om min nya phonie senare...det tar ju ett tag och få igång en ny sådan pryl :) knappt att jag har tålamod till det! Men den är riktigt läcker! hihi. Beställde även hem skal häromdagen, som anlände idag!

I love you and your sound!
 
Godmorgon!! Idag är jag ledig, och vi ska ut på barnvagnsjakt ;) inget jag ser fram emot, men det finns inte direkt några alternativ. Lilleman måste ju ha en barnvagn! Vi kommer att åka till solna för att kika in dessa (se bilder), och se om det är något som passar oss :) återkommer mer om detta senare! Btw idag ska jag hämta ut min nya smartphone...såå efterlängtad! <3
 
Finns på fritidsportalen i solna :)