Jag välkomnar hösten!
Nytt ljusfat från Lagerhaus, och ljushållarna från H&M home <3
 
Inredning är så svårt!! Speciellt när man har en soffa som jag upplever är jättesvår att matcha till. Men jag älskar den så den vinner! Jag måste bara jobba med allt runt om :) Jag har alltid gillat när inredningen går mot det ljusa hållet men inte nu! Jag vill gärna att det istället går mot det lite mörkare hållet, lite mysigt höstligt sådär :) förstår ni? Gardiner är ett jätteproblem för mig! Vill verkligen inte ha de som hänger uppe nu (se tidigare inlägg), men eftersom vi precis har flyttat så får man i början ta vad man har. Jag provade att hänga upp ett par svarta gardiner och jag gillade känslan men det passade ju inte alls in eftersom ingen detalj i vardagrummet är svart förrutom tvn...så frågan är om det räcker att kanske köpa två nya prydnadskuddar med svarta inslag...säg till om jag är helt ute och cyklar! Vilken färg ska jag annars ha på gardinerna? Tipsa mig! Please :)
Hej finisar! Nu har jag jobbat klart för dagen och är påväg mot en myskväll med mina efterlängtade flickor ☺💕 hej fredagsmys! 
 
 
Trevlig helg alla fina därute! 😘
Hej gullisar! :) Idag är jag ledig och har börjat dagen med att...göra ingenting! Jag ska plugga..men jag är så ofokuserad. Det är dock bara bita ihop, jag vet att jag kan! Sitter och myser just nu i soffan :) regnet öser ner utanför. Igår fick vi upp lite tavlor i köket, superhärligt! Mer och mer börjar inta sin rätta plats här hemma. Eller som sagt vi jobbar med det vi har, sen är det ju saker som behöver inhandlas...som bl.a. det tråkigaste och jobbigaste jag vet: Lampor och tavlor! Tror det handlar om att bestämma sig och det är verkligen ingen lätt match för mig! 
 
Här är några bilder från vardagsrummet:
Det är riktigt mysigt att ha en stor soffa <3 Jag gillar hur babysittern passar in hihi <3
Fin färgklick från pilatesbollen utanför! Vet inte riktigt vad vi ska göra med den förtillfället. Vi får inte ur luften ur den hehe :)
 
 
 
Vi har en tom yta kvar i vardagsrummet som vi inte alls vet vad vi ska göra med! (syns inte med på bilderna). Men drömmen vore att få plats med ett matbord för 6 personer, men vi misstänker att det kommer bli alldeles för trångt. Det skulle vara så underbart att få bjuda över vänner/familj på middag och ha någonstans att sitta förutom i ett instängt kök med ett bord för 4. Tur är väl det att vi har en stor soffa! Vi får se vad det blir av den ytan...just nu hänger tvätten där hehe. Och extrarummet är tyvärr fortfarande ett bombnedslag av möbler och lite kartonger. Men vi ska snart få ut allt därifrån för att börja måla där inne :) sen är alla rum klara! Allt tar sin tid, men det går långsamt framåt <3 Kramar!