Hej alla fina ni där ute!
Imorgon är det sista jobbdagen, sedan tar jag semester "sommarlov" :) lagom till värmeböljan! hehe. Dock ska vi sitta på ett tåg ner till Malmö på fredag i nästan 5 timmar, så den solen missar vi ;( Kommer nog bli kalas när vi kommer fram :) vi ska checka in på The lodge, ett hotell med spa och lite sånt gott! De har hämtat inspiration från Amerika så det ska bli väldigt spännande :) sedan blir det tre nätter på vanligt hotell med en liten åktur över till mitt älskade Köpenhamn! :D längtar! Och jag har ju faktiskt aldrig besökt just Malmö, men en sak gillas redan nu... dialekten ;) hehe!
 
Ligger och drar mig i soffan.. kollar matchen! Heja Sverige :D börjar 7 imorgon bitti så jag hoppas verkligen att jag kan somna i tid, men det verkar vara i princip omöjligt nu på sommaren. Det är alldeles för ljust ute, plus att lilleman har fått för sig att kvällstiden är den bästa tiden att leva loppan! <3 Godnatt!
Det här med att vara gravid är inte alltid lätt... och hånad blir jag varje dag!! Jag har inget minne kvar, jag glömmer allt, och jag är virrig till tusen.I början skratta jag åt mig själv, men nu tycker jag det börjar bli helt sjukt!! Hur illa kan det bli? hehe Börjar bli lik pappsen min ;) Jag hoppas bara att min pojkvän står ut med mig, för än så länge är han helt underbar, trots att det är han som hånar mig mest haha :) puss på dig gullis!
 
Den här vita blusen är nog mitt bästa och sötaste plagg jag fyndat. Var inne i en second hand butik för flera år sedan och hittade den här drömmen, för ynka 40 kr. Den passar så fint nu när magen putar ut lite också :) tror dock att den blir för liten snart i armarna där den sittar åt lite, om jag tendererar att lägga på mig lite vikt där ;) vilket jag misstänker att jag kommer göra! Hihi det är så mysigt att sitta här i soffan och känna bebis röra sig :) <3<3 Kramis!
 
 
Igår var en fantastisk dag! Det är såå underbart med ultraljud, och speciellt denna gång när barnmorskan verkligen gick igenom allt från topp till tå :) Allt såg jättefint ut, och det är en livlig liten rackare som gömmer sig i magen hihi. Har äran att få berätta att vi väntar en prins, som stolt visa upp sitt paket för sin mamma och pappa igår hehe <3 :) Allt känns såå spännande! Nu vill vi bara att lilleman ska växa på sig och komma ut :)
 
Jag bestämde mig för att besöka Kappahl idag efter jobbet, och köpa lite små sötsaker till lilleman. Jag bara älskar newbies kollektion, den är så underbar! Så fin kvalité och så fina plagg <3
Mössa, tofflor och vantar i himmelskt mjukt material :) så sött!! <3
 
Inatt vid kl 24 satte lilleman igång och sparka för första gången! Jag trodde jag skulle flyga iväg hihi! höll på i några timmar så mamma fick väldigt lite sömn, och har haft en riktigt tuff dag på jobbet som har bestått av mkt trötthet. MEN vi älskar att lillen vill visa mamma och pappa att han finns <3 Sparkarna fortsatte idag :) jag fnittrar till när det sker, eftersom det är rätt så magiskt! Samtidigt som jag tycker det känns obehagligt!, men snart så vänjer jag mig <3 Vi längtar efter dig!! Får se om du är lika pigg inatt :) Kram på er alla <3